„Az Adatvédelmi Rendelet jelentős adminisztrációs terhet jelent a kisebb vállalkozásoknak - erre a problémára kerestünk megoldást, amikor az Adatsólyom termékeket kifejlesztettük. Örülök annak, hogy sok vállalkozás számára megkönnyítettük a megfelelést! Az ötlet megszületésétől kezdve részese voltam az Adatsólyom Doki fejlesztésének is, tudom, mennyi lelkesedés és munka van mögötte és hiszem, hogy egy igazán jó megoldás született. Ha orvos lennénk, én is ezt választanám.” - Lendvai Beáta, CFO

 

Király Andrea

 

Király Andrea

„Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy személyes adataim biztonságban legyenek. És tudom, hogy ahol az Adatsólyom termékeket használják, ott ebben nem lehet hiba.”


Andrea több mint 10 év tapasztalattal rendelkezik a marketing területén. Munkája során lehetősége nyílt nemzetközi környezetben fejlődni, és fontos szerepet vállalt számos márka sikeres piaci bevezetésében.

Mióta az Adatsólyom csapatát erősíti, az Adatsólyom valóban szárnyra kapott, és eljutott azokhoz az orvosokhoz, akik számára a terméket kifejlesztettük.

Andrea lelkesedése nagy erővel támogatja az Adatsólymot, hisz a termékben, és meg van győződve arról, hogy az egészségügyben ez a legjobb megoldás az adatvédelmi problémákra.dr. Várady Endre


Dr. Várady Endre

„Fontosnak tartom a kiszámíthatóságot és az egyszerűséget, ezért az adatvédelem útvesztőiben is a biztos és élhető megoldásokra törekszem.”


Dr. Várady Endre ügyvédként dolgozik a VJT & Partners Ügyvédi Irodában, amelynek már több mint 8 éve tagja. Sokrétű nemzetközi tapasztalattal bír az adatvédelem, az IT kereskedelmi jog és a digitális világgal kapcsolatos jogi területeken.

Endre az évek során az ügyvédi iroda vezető adatvédelmi szakértőjévé vált. Nemzetközileg is elismert szaktekintély az információ technológia és az adatvédelem területén. A Legal500 nemzetközi szakkiadvány „az új nemzedék jogászai” közé sorolja.

Endre aktívan részt vett az Adatsólyom megalkotásában és tökéletesítésében, és ő a felelőse annak, hogy az Adatsólyom szövegei szakmailag folyamatosan a legmagasabb színvonalon legyenek.dr. Belényi Andrea, ügyvéd


Dr. Belényi Andrea

„Az Adatvédelem egyre fontosabbá válik, ezért egyre több olyan emberre van szükség, aki ért hozzá.”


Andrea már közel két évtizede dolgozik jogászként. Az adatvédelem mellett a VJT & Partners Ügyvédi Irodában köteleződött el, ahol azóta is nagy lelkesedéssel intézi az ügyfelek adatvédelemmel kapcsolatos ügyes-bajos dolgait.

Az adatvédelmi csapat oszlopos tagjaként irányítása alatt számos adatvédelmi audit bonyolódott le sikeresen.

Andrea az Adatsólyom Doki és a Multidoki „lelke”, a nehezen érhető jogi szövegeket úgy alkotta meg, hogy azok mindenki számára érthetőek legyenek.

Andrea tapasztalt előadó, előadásait hallgatni igazi élmény. Ezekre az előadásokra nem csak azért emlékezünk majd, mert szakmailag tökéletesek, hanem azért is, mert teljes hosszukban átszövi őket a humor.